måndag, mars 25, 2013

Våffeldagen och en fin vän.

Lite nytta har hunnits med idag..
Tvättat och hängt en maskin tvätt, diskat, plockat, rensat/städat i frys och skafferi och så har jag deklarerat, som vanligt så får jag tillbaka på skatten, likaså Albin. Så det är skönt! :-)
När Albin kom hem från jobbet gjorde vi våfflor, såklart, det är ju våffeldagen idag.
När vi ätit upp det åkte han iväg till jobb nr två, han skulle bara dit en kort stund. Medan han är iväg har jag varit och handlat. Så nu är kyl och frys påfyllda igen.

Vi bor ju så nära mataffären så jag går ju dit, känns extremt onödigt att starta bilen och åka en så kort bit. Dock vet jag med mig att det alltid blir tungt att bära hem kassarna, men envisheten vinner.
Och idag när jag packade varorna kände jag att detta kommer bli tyngre än vanligt, jobbigt!
Men då hade jag sådan tur att jag mötte fina Philip där.. Så när jag packat klart bar han ut påsarna åt mig, erbjöd mig skjuts den korta biten, och väl utanför oss klev han ur bilen och lyfte ur påsarna åt mig också, så go! Allt utan att jag frågat om hjälp! <3
Och nu i efterhand känner jag att det var en väldig tur att han kom och var så snäll. För jag var helt slut bara av att ha burit upp påsarna för alla trapporna.

Efter att ha packat in allt i kyl och frys har jag nu landat i soffan, och har målat ett lager nagellack, nu ska jag måla ett till lager.
Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar