måndag, maj 17, 2010

en kväll på Statoil & Vitaminwater

Julia kom över hit strax innan nio. Vi satte oss på balkongen med en kopp te, filtar och Oriflametidning. Förbannat skönt nu när man kan sitta ute så sent utan att det är allt för kallt! Efter ungefär en timme ringde Astrid och ville att vi skulle följa med och äta på Statoil, vilket vi gjorde! När vi sitter där och äter blir vi även bjudna på kanelbullar, tack snälla du i kassan! Då får vi syn på dom. . . Glacéau Vitaminwater!

Några vitamindrycker som liknar Vitamin Well!
Läser i ett häfte om samtliga dryckerna, vilket var lärorikt och grymt kul!
Nu ska ni med få se vad de olika smakerna går för;

power-c
drakfrukt (b+c)
"drakar är fascinerande. Deras diet på tappra unga män verkar göra susen. Men vad ska vi vanliga människor göra för att få lite extra bett i vardagen? En dryck med smak av drakfrukt kanske kan vara något? Den psykologiska effekten av att dricka något som innehåller c- & b- vitamin och ordet drake ska inte underskattas."
essential
apelsin+apelsin (c+kalcium)
"tillhör du om 3 % som studsar upp ur sängen som påtända ekorrar och dukar upp en hotellbuffé till frukost? Grattis, du kan sluta läsa här. Men om du misshandlar snooze-knappen och äter bussfrukost så har du kommit rätt. Den här drycken skickar kalcium och c-vitamin rakt in i kroppen. Ett bra komplement till vilken bussfrukost som helst."
ignite
tropisk citrus (b+guarana)
"eftermiddagen på jobbet. tunga ögonlock. musklerna i nacken börjar ge upp. keyboarden kan kanske funka som huvudkudde? Istället för att be bordsgrannen om en örfil kan du hälla i dig det här (effekten är ungefär densamma). Några klunkar tropisk citrus med guarana , b-vitamin och koffein är betydligt bekvämare än handflata-över-kinden-tricket. Och mycket. mycket godare."
multi-v
lemonad (b+zink)
"år 2010. Tittar man på gamla filmer borde vi resa i tiden och hångla upp robotar vid det här laget. Verkligheten har inte kommit ikapp filmerna. Men. Vi har iallfall bidragit med den här all-i-ett-drycken. Innehållet kan liknas vid en flytande schweizisk armékniv, fullpackad med vitaminer och zink."
restore
blandfrukt (b-kalium)
"alla har vi någon gång vaknat upp med en trummande orch-armé innanför pannloben... Idén till den här drycken föddes efter en sådan morgon. Släng i dig en flaska när du känner att det behövs. Innehållet förvandlar inte orch-armén till skönsjungande alver... Men et dämpar iallfall de värsta trumslagen (såvida du inte hånglade upp en lajvare kvällen innan)"
d-fence
hallon-äpple (c+zink)
"plockar du ut sjukdagar för att du faktiskt är sjuk? skärp dig! Tricket är att hålla sig tillräckligt frisk för att själv kunna avgöra när man faktiskt känner sig "sjuk". Mental note: av en ren händelse råkar innehållet i den här flaskan vara pumpat med c-vitamin."

Så släng dig i väggen Vitamin Well.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar