lördag, oktober 15, 2011

Skafferirensning och tvätt.

Sitter och har det skönt i soffan medans Albin spelar tvspel (ihop med Philip som tittade över). Kvällen igår var såklart kanonkul, jag tokgillar att umgås med dessa tre människor. :) (albin, philp och natalie).
Annars idag så har jag och Albin haft en mysfrukost, legat och dragit oss i sängen lääänge, mys! Vi har även tokrensat vårar skafferi, mycket fick åka i soporna (som jag tyckte har stått för länge) så nu är det mycket finare och fräschare där inne. Skönt, innan var det en väldig röra där. Nu har vi även tvättstugan (14-22) det var enda tiden som fanns när jag bokade för några dagar sedan. Dock har vi bara fyra maskiner denna gång, 2 håller på nu. Så det är snart gjort. Inte allra roligast att ägna en hel lördags eftermiddag och kväll åt att tvätta, skönt att vi slipper. :)

Min mormor och hennes "kille/särbo" ska tydligen över på middag hos mamma och pappa klockan 16. Så jag ska nog hinna titta förbi där också, vill ju träffa mormor så ofta jag kan. Och då passar det bra idag. :)

Puss och kram, hoppas ni alla har en skön lördag, precis som jag!

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för igår! :) Vi kan inte ha det annat är super kul och mysigt ;) <3 Puss & Kram på dig finis!

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju trevligt igår när vi träffades och fick utlopp för våran gemensamma humor :). Jag tycker att Lisen ska ha den stickade tröjan som vi såg på nätet. Du kan väl beställa den om du tycker om den med, du väljer färg: Jag betalar. Hi Hi.

    SvaraRadera