söndag, oktober 31, 2010

Sovgott.

Jag sitter här med min popcornpåse och funderar starkt på att hoppa i säng! Har under dagen hunnit med ett besök hos Albins farmor, hon skulle klippa honom! Tvättat bilen! Tankat bilen! Hämtat Gps hos mamma.! Städat! Och sist men inte minst ett varmt, skönt bad.!

Nu som sagt väntar sängen! Jag ska sätta klockan på 06.30 för att börja resan mot Ullared.! Det ska bli superkul och trevligt.! Men jag är allt lite nervös! Jag och Julia påväg . . Hur kommer det sluta?!

4 kommentarer:

 1. Dålig uppdatering här inne ;)
  Skulle vilja se fynden du gjorde på ullared.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hallå sötingen! :) Det har varit ngt strul med plattformen, för jag har skickat kommentarer till dig men stått "Error" sedan något konstigt nummer. Hoppas det fungerar nu i alla fall :) Tack så mkt, det var verkligen en lättnad att man klarade tentahelvetet och dessutom med bravur! Och angående produktförsäljningen så längtar jag som en tok, jobbat hela eftermiddagen/kvällen med produktbeskrivningar och massa tråkiga kalkylering, hoppas vi kmr igång innan Nyår!! Krävs ju en massa jobb o tyvärr även massa pengar för att komma igång. Nu får du ta och uppdatera för jag vill veta vad fina du fick med dig från Ullared! :D

  SvaraRadera
 3. Btw, så är ju de där personliga almanackorna såå mysiga! Tråkigt att ha standardalmanackor, man vill ju ha de lite personliga =) Har du beställt ngn ännu? :)

  SvaraRadera
 4. jag åker med min moster, morbor och mina kusiner! jag ska ha det skönt! pusss

  SvaraRadera