fredag, oktober 01, 2010

Denna köpte jag här om dagen . . .


. . . and I LOVE IT..

Det är som ni ser & kanske förstår, en "kattmatta".. Som ni ser så ligger den framför lådan, och gör så att när missarna kommer ut därifrån inte släpar med sig halva lådans kattsand i hela lägenheten / huset.. Vilket mina små gärna gjorde innan denna matta existerade här hemma.!
Ett hett tips!!

Den fyller inte sin funktion så bra om du har en kattlåda utan "tak", alltså bara lådan! För då hoppar gärna katten ut någon annan stans än på mattan!

1 kommentar:

  1. Hallå fining! Tänk att man alltid blir lika glad när du har varit och knappat i kommentarsfältet! Du har verkligen en tendens att peppa människor och sprida glädje.

    Lillbebisen kommer vecka 42, men ska försöka hämta honom helgen innan 42 börjar, han börjar bli så himla stor nu och ärligt talat så tvivlar jag på att han skulle vara 12 veckor då, han ser ut att vara 14 redan nu :S Hmm.. Men snart kommer han i alla fall =)

    Gud, vilken smart kattmatta. Fungerar den bra? Chanel är ju också expert på att förgylla hela lägenheten typ med härlig kattsand haha. Var har ni köpt den? Ha en mysig fredagskväll! <3

    SvaraRadera