måndag, december 06, 2010

,

Kom nyss hem ifrån mamma&pappa!
Dom har under några veckor haft 2 kineser på företaget (dom bor annars i Kina) men är här och jobbar lite nu, precis som när pappa är och jobbar i Kina är dom här och jobbar nu!. En av dom hade träffat pappa när han var i Kina senaste gången och jobbade.
I slutet på denna vecka ska dom åka hem igen! Men under deras vistelse här har mamma kommit i kontakt med dom några gånger, och snicksnackat lite! Så innan helgen frågade hon om dom ville komma hem till henne och pappa på middag, vilket dom ville, (dom blev väldigt glada för inbjudan). Så idag var dom där, och då ville mamma att jag med skulle vara hemma så dom fick träffa hela familjen! Det var superkul att träffa dom och fråga massa saker som man undrade över, och jämföra kulturen osv.! Dom tog kort på det mesta som ex. katterna (det är rätt ovanligt med husdjur hos dom), mig, mamma & pappa, mammas&pappas bröllopsfoto som mamma visade dom, niklas priser i pingis, på lussebullarna osv.
Mamma bjöd på så mycket svenskt så möjligt.
Middagen blev; Köttbullar m. potatis och brunsås + lingonsylt. Knäckemacka, med smör. Och så smakade dom även kaviar. Till fika blev det kaffe, lussebullar & pepparkakor.! Dom tyckte allt var gott, förutom knäckebröden! Dom föredrog mjukt bröd sa dom. Och pappa frågade vad dom tyckte bäst om för svensk mat, eftersom att dom vart här ett tag har dom ju smakat lite olika rätter, och de båda tyckte bäst om potatisen! Och hamburgare haha!

Jag ville inte att kvällen skulle ta slut. :)
Dom ville även att vi verkligen skulle komma och hälsa på dom, så dom fick visa upp sitt också!

Jaja, supermysig kväll iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar