onsdag, december 01, 2010

,

Vakande som vanligt när älskades klocka ringde imorse strax efter kl 05.00. . Var pigg som en lärka, så gick upp och åt en riktig mysfrukost ihop med honom. Som vanligt ingår det att kolla hur kallt eller varmt det är ute på termometern i hans morgonrutiner. Och idag mina vänner var det kallt. Hela 18 minusgrader. Burr, tur att jag nu sitter inne i vardagsrummet, men datorn i knät, och det första advetsljusets låga lyser upp en litet ljus.

Nu är klockan 05.59, och jag funderar över vad jag ska hitta på, något förslag?

Ha en underbar och iskall dag mina vänner.. :)

2 kommentarer:

 1. Oj, här var det ngn som var uppe med tuppen! :) Mysigt med mysfrukost och tända ljus - förmodligen det enda positiva med det här mörket. Vi har också -18 idag i Eskilstuna, it sucks big time! :(

  Vad ska fina Malin göra idag då? Fick du jobbet förresten som du var på intervju angående? :) Hoppas det, det är du minst sagt värd!

  Jadu, såna människor är bara att rensa bort. Det rör en av J's så kallade vänner som har ingått ngn slags allians med A's äckelmorsa, samtidigt som hon kör ngt slags dubbelspel och i alla fall uppger sig för att vara J's vän. Jag vill iaf INTE ha ngt med såna människor att göra, ser inte ngn anledning? Onödig energi och irritation bara!

  Ha en kanondag och klappa dina fina bebisar från mig :) <3

  SvaraRadera
 2. Svinkallt ute. Här i Bie är det minus 20 nu, galet.
  Har du bytt klädsel på soffan?

  SvaraRadera