torsdag, november 18, 2010

Torsdag, och full rulle!

Idag har varit en dag som gått i ett hela tiden.! Imorse gjorde jag om headern och pysslade lite framför datorn.! Därefter kom Julia över, vi pratade om livet, och det är alltid lika skönt att prata med henne! Drack te osv. När hon gick hem började jag med maten, lagom tills maten var klar kom min kära sambo hem! Vi åt en enkel middag och sedan smälte vi maten i ca 15 minuter för att sedan göra massa ärenden här och var! Åkte över till Emma, fastnade där framför någon skräckrulle. . Vidare till mamma efter det, hon hade affären öppen och där hade det varit full rulle hela kvällen, så kul att butiken går så bra!. Jag kom därifrån med min efterlängtade klänning och en tacobröds "värmare" som jag fick av mami!. Väl hemma kom kära Astrid förbi och vi har myst med te och snicksnack om flensbor & facebook hahaha. . Medans vi gjorde det satte min älskade sambo ihop mitt nya skåp till badrummet.!
jag har alltid (sedan första stund, från att jag flyttat hemifrån) velat ha detta otroligt fina skåp, och nu är det äntligen mitt, och pryder fint badrummet.! jag är glaaaad.!
När jag ställde in det passade jag även på att rensa bland alla flaskor och burkar. . . Så jag blev lite fattigare, men med lite bättre plats!

Katter som vill vara med eller vad var det jag skrev tidigare ; )
Stääädat.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, de är bra nyfikna och busiga de där små liven! :)
    Är också på jakt efter ett sånt där smalt, vitt badrums skåp! Det där va superfint! :)
    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. haha va roligt o se att Alibin jobbar :D satt och skrattade för mig själv för jag tyckte det såg så jäkla roligt ut :)

    SvaraRadera