lördag, november 27, 2010

,

Jösses.!
Sitter och kollar på; I didn´t know I was pregnant!

"Mirakelmamman med MS har problem med att ta hand om sin son! Hon vet inte ens att hon är gravid med sitt andra barn när hon får födslovärkar."

Hon vaknar en natt och känner värkar i magen, undrar vad det kan vara och sätter sig på toaletten och krystar, ropar på sin pojkvän och han kommer och sätter sig brevid och är såklart orolig, sedan helt plötsligt föder hon en flicka på 1,5 kg, i toalettstolen! Några minuter efter det får hon värkar igen och ännu en flicka föds, på 1,6 kg! Dom kallar på ambulans och dom kommer och tar med kvinnan och flickorna till sjukhuset! Kvinnan förlorade massor med blod, men återhämtade sig fort. Även flickorna återhämtade sig väldigt snabbt.! Och idag är dom en lycklig familj!. Tvillingflickorna var enäggstvillingar!

Efter att hon fött flickorna och ligger på sjukhussängen tar hennes pojkvän hennes förlamade hand, och hon säger " jag känner det där". Mamman fick tillbaka känseln i handen, vilket är oförklarligt enligt läkarna, och mot alls odds.!

Programmet var jätte intressant, just för att hon inte märkt av graviditeten under alla månader. Mensen var regelbunden & hon åt p-piller. . Hon hade inte fått någon mage, endast gått upp 4 kilo i vikt, vilket hon såklart inte kopplade till att det skulle bero på en graviditet.!

Hon hade även gått på starka mediciner, rökt, och druckit alkohol under denna tid, ändå var inte barnen skadade.! Dom hade turen på sin sida!. : )

Skapligt förvånad och chockad man skulle bli om det hände en själv.

1 kommentar: