torsdag, november 25, 2010

,

Min dag började med "arbetsintervju" som höll på i 2 minuter typ!. Och gick galant.! Det hon sa var " jag hörde redan på telefon att jag ville ha hit dig, du verkar vara så glad, pigg, rolig och social tjej, och nu när jag träffat dig ser jag att jag hade alldeles rätt." Så det var ju kul att höra.!
Därefter mötte jag Anna, Lowa & Madde, tog en lunch ihop med dom.! Sedan avslutade jag med att strosa sunt lite själv i några affärer. Kom hem med 2 pepparkaksformar, med motiv katt ♥ , ett par söta trosor & en toalettskylt.!

När jag kom hem hade min lönespecifikation kommit med posten, och när jag öppnade den skådade jag härligheter.! Fick mycket mer i lön än vad jag trott.!

Som ni förstår har inte min dag kunnat vara mycket bättre! Den avslutas eventuellt i Eskilstuna ihop med A, för att inhandla de sista julklapparna.!
Nu ska jag sätta igång med liiite julpynt ♥ här hemma. !.

1 kommentar:

  1. Kul att det gick bra på arbetsintervjun, hon har ju helt rätt om dig :) Du är verkligen en av få människor som alltid verkar glad och pigg och sprider glädje omkring dig hellre än skit som så många andra sysslar med :)

    Ursöta kattformar btw =)

    SvaraRadera