måndag, februari 27, 2012

flytten.

Planeringen inför och under flytten följde vi bra. I torsdags när jag kom från jobbet klockan halv sex så var killarna i full gång med att flytta alla möbler. (Albin och Emil). Så från klockan fem till klockan åtta på kvällen körde vi vänder med möbler, och på den lilla tiden hade killarna (och jag på ett hörn) kört över allt till nya lyan. Så det var mycket bra jobbat, tack än en gång killar. Ni är så bra!! Jag hade ju även bestämt att köpa ett skåp under torsdag kvällen, så det hämtade vi med hem, och när detta skåp skulle bäras upp för fem trappor, hatade killarna verkligen mig och mina idéer. Ett gammalt skåp = väldigt tungt och stort. Jag tyckte så synd om killarna när som slet som djur och hade blodssmak i munnen för att det var så tungt, (ett ek-skåp) . Så när dom burit upp det så bjöd jag de 3 killarna på pizza, och så avslutades kvällen.
När jag och Albin kom hem plockade vi såklart lite i lägenheten. Dagen därpå bestod utav städning för min del som var ledig, i gamla lägenheten. Eftersom att killen skulle flytta in samma dag klockan fem så var det stressigt. Men det blev bra till sist. På kvällen var det plock, plock och åter plock i lägenheten som var proppad med x antal kartonger. (Igår plockade jag upp den sista kartongen) och det förvånar mig hur mycket man samlat på sig, och hur mycket en två rymmer. Nu har det verkligen rensats på hög nivå. Ojoj så mycket som hamnat i soporna och på loppis.

Annars har vi också hunnit med årets första grillning ute i svärfars sommarstuga (hur mysigt som helst), fika hemma hos mor och far, haft svärfar på besök - fikade och åt mat, lämnat saker på en loppis, tvättat första maskinen tvätt i vår egna lägenhet (läs: ingen äcklig allmän tvättstuga).

Till sist, jag älskar vår nya lägenhet.. Allt är så fint, och vi har kommit i ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar